LAPSEN RIEMU HUUTAA: MAAPALLO PYÖRII AVARUUDESSA - OLEMME AVARUUSOLENTOJA.





keskiviikko 11. toukokuuta 2011

JUURET KASVAVAT JALKAPOHJISTA, SORMENPÄÄT TAVOITTELEVAT TÄHTIÄ

meditatiivinen runo- ja laulupolku: maria sytyttää tulen rannalle

TUNNELMIA ENNEN ENSIESITYSTÄ:

Joulukuusta saakka olemme tehneet Soilan kanssa töitä Marian parissa. Olemme molemmat tahtoneet opetella uutta ilmavaa, intuitiivista työskentelytapaa ilman kiirettä ja stressiä. Avainajatuksia ovat luottamus, intuitio ja heittäytyminen nyt-hetkeen luovassa virrassa. Yhteiset tapaamiset ovat olleet virkistäviä keitaita arjen keskellä. Yhtä juhlaa!

Olemme molemmat yrittäneet siirtää liiaallista rationaalista järkeilyä syrjään ja luottaa syvätunteeseen ja universaalin luovuuden lähteen pulppuamiseen. Mitä tavoittelemme tällä? Kokemusta siitä, että taide syntyy vuorokvaikutuksessa, yhteydessä maahan, omaan sisäisyyteen ja taivalliseen ohjaukseen. Jalkapohjista kasvavat juuret ja sormenpäät tavoittelevat tähtiä. Vahva läsnäolo oman taiteen sisäisyyteen herkistää aistit myös toisen ihmisen ja taiteen kuulemiselle, kuuntelemiselle.

Me molemmat odotamme levollisin mielin, mutta innostuneesti hetkeä, jolloin saamme jakaa tämän prosessin esnimmäistä kertaa kokonaisuudessa kuulijoiden kanssa. Esitykseen voi tulla vain olemaan ja asitimaan. Pelkkänä. Jättää päivän huolet ja murheet taakse. Istuutua omaan itseensä ja hengittää.

KOHTAAMISIIN PERJANTAINA 13.5. KLO 17-18. LAHDEN VAPAAKIRKKO, VUORIKATU 7.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti